Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2015 20:13:17 - Vrbata Emil

Nepřehnal jste to s těmi Saudy ???

Váš metr je náko divný ... srovnejte si to v hlavě...
Boj Saudů boj za mír ve spolupráci s USA je sice podobný mírovému boji NATO pod velením USA proti Srbsku (je taktéž bez požehnání RB OSN).
Opravdu bombardování civilistů na Krymu neproběhlo , spíše Rusové zabránili jeho bombardování , jako tomu bylo v Doněcku.
No s tou ostudnou americkou kazetovou municí je to pravda , to by jste měl coby člověk školený ve Washington DC sledovat ....http://zpravy.idnes.cz/koalice-vedena-saudskou-arabii-podle-human-right-watch-v-jemenu-pouzila-zakazanou-tristivou-munici-ilk-/zahranicni.aspx
Kdy vyhlásite sankce proiti Sudům ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2015 13:40:54 - Ing. Antonín Seďa
 Hezký den,
věřte či nevěřte, ale já školený ve Washingtonu nejsem. Problém nejen Saudské Arábie, ale i dalších arabských spojenců spočívá v tom, že se za prvé cítí býti ohroženy islámskými teroristy a rozšiřováním vlivu bojovníků islámského státu. A za druhé je to neustálý boj mezi sunnity a šíty. Nevím proč srovnáváte události v Srbsku s Krymem či Jemenem, ale to je věcí Vaší. Pokud vím, tak NATO se neúčastnilo ani Krymu, ani Jemenu. A co se týká Srbska, ano NATO bombardovalo nejen Bělehrad, ale zejména pozice srbské armády umístěné kolem Sarajeva, kterému hrozilo vyhladovění. Byl jsem jak v Bělehradě, tak v sarajevském muzeu. Rozumím tomu, že stále máte výhrady v politiku USA, to já mám v řdaě případů také. Ale pochopte, že NATO není USA, ale 28 členských zemí, včetně naší země.A k rozhodnutí o zásahu NATO rozhodují členské země jednomyslně či vůbec.