Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2015 20:21:54 - Valůšek J

Jsme ve válce s Ruskem ? Prosím o urychlenou odpověď, jsem silně znepokojen

bojím se že vojska USA nás neubrání , že na nás kálí , když musí boojovat po celém světě a vojska NATO jsou tak slabá že musíme reaktivovat i české ženy.
Začínám věřit že USA a NATO už mír neubrání. Myslím že vstup do spolků s nimi abychom museli kupovat jejich zbraně byla chyba. Konec konců NATO velí USA co všude něco rozpeklí a pak nechají místní se v té válečné vřavě plácat , a jsou tam i Němci co doufají v revanš , nepolehliví Frantíci a proradní Britové.

Myslím že nás naženou bojovat a chcípat na Ukrajinu a sami pít božolé a whisky .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2015 21:24:40 - Ing. Antonín Seďa
 Výroky některých nezodpovědných politiků škodí naší zemí daleko více,než si myslíte. Česká republika,ani NATO,ani EU není ve válce s RF a podle mého názoru ani nebude. Jako členská země Aliance a EU máme zajištěnu bezpečnost jako nikdy předtím. Armády členských zemí NATO či EU jsou daleko silnější než ruská armáda a proto není třeba se obávat. Branná povinnost pro občany od doktríny18 do 60 let platí pro případ ohrožení země či mobilizace,takže opravdu nevím, kdo stále šíří nepravdy a záměrné lži. Je nutno se ptát, komu tato nesmyslná propaganda slouží. Rozhodně však neslouží národním zájmům naší republiky. Válka nehrozí a pokud bude v celé státu sociální demokraté ,tak ani nebude. Politikou ČSSD je diplomatické řešení konfliktů a ne vojenské řešení. A tuto politiku prosazuje naše vláda i v EU a v NATO. Já věřím,že se celá Evropa poučila z minulosti a z válečných hrůz. Není v zájmu nikoho rozpoutat válku v Evropě. Ani EU,ani USA, ani RF.