Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2015 11:40:04 - Venda-jogista

Pomoci uprchlíkům se nebráníme, přerozdělování však problém nevyřeší

Tomáši, drahý europoslanče, také jako zástupce KDU-ČSL nemůžeme - nemůžete!! Tvůj kolega Pavel Svoboda má za nehty opravdovou špínu podpory hrůz v Libyi, podporu, spolu s předsedou Bělobrádkem bojůvek islamistů již od počátku v Sýrii. A tak i vraždy křesťanů, tak i útěky před zabíjením jdou na vrub i podporující KDU-ČSL. Znáš to Ježíšovo o sklizni plodů? Naše setba není láskyplná, protože jsme / i KDU-ČSL / v područí neo....., dosaď si sám. Jestliže bude sklizeň v podobě rizikových obyvatel z těchto zemí, musíme /i musíš / nést zodpovědnost, ne?

Co na to říkáš? Toť je moje malá otázka.

V době, kdy Svoboda a Bělobrádek perlili, snad aby se zalíbili mocným v pozadí, jsi do politiky nějak obzvláště nedělal, to jsi byl spíše podnikatel.

Pěkný den plný tvůrčí práce do EU od
Václava Žáčka, člena KDU-ČSL
P.S. mohl jsem se pokusit jet /být zvolen/ na sjezd. S tebou bych se rád potkal. Ale některé kecy některých lidí mne odradily.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2015 15:48:30 - Tomáš Zdechovský
 Ahoj Vašku,děkuji za dotaz.
Zítra se asi potkáme v Litomyšli, ne?

Jinak na sjezd se těším. Je potřeba pořád nabízet alternativu. Já jsem se k tomu opakovaně vyjádřil. Četl jsi mé články?
http://zdechovsky.blog.idnes.cz/c/460561/jak-nam-ti-zradci-z-eu-schvalili-kvoty-na-imigranty.htmlhttp://www.tiskovky.info/tiskove-zpravy/europoslanec-zdechovsky-zasadne-odmita-povinne-kvoty
Krásný den přeje Tom