Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2015 15:02:22 - simír

média

Tady se vyjadřujete často a ke všemu. Proč vás třeba v souvislosti s obranou není vidět i v televizi? Pořád jsou tam ti samí a mluví to samé...Myslíte si, že nám dává televize vyvážené informace? Na internetu si každý najde co chce, ale u televize je to horší, i když dnes je už hodně programů

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2015 16:01:50 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. Pokud se týká vyváženosti ČT či ostatních televizí, tak souhlasím, že tato vyváženost poněkud kulhá. Zejména v tom smyslu, že si veřejnoprávní televize plete komentáře s poskytováním objektivních informací. A namísto pořádné diskuse jsou to pouze štěky, kde principem není získat informace. To je základní problém našich sdělovacích prostředků, že se v problémech nejde do hloubky, že se nehledají alternativy a že se neanalyzuje. Přitom ČT 24 je kanál k takovým diskusím přímo stvořena, ale tohle pro mne z nepochopitelných důvodů nevyužívá. Jinak máte pravdu, že více mluvím do Radiožurnálu k branné problematice než diskutuji v TV. Možná, že je to proto, že na řadu bezpečnostních otázek nejdu s mainstreamem nebo prostě jsou upřednostňováni jiní politici. Ať je to tak, či onak, nikam se necpu. Pouze se přiznám, že jsem jednou odmítl diskusi v pořadu u paní Jílkové, jelikož na hádky mám poslaneckou sněmovnu a tento pořad nikdy nic nevyřešil. Ale je možné, že je to pouze můj subjektivní názor. Opravdu je jen dobře, že existují jiná média, kde lze informace  nejen získat, ale i své názory vyjadřovat.