Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2015 16:14:38 - Zápotocký A

Doporučíte panu Zaorálkovi aby ČR vyhlásila Kyjevu sankce...???

Schválíte přidružení UKR k EU ???
Ukrajina udělala další krok k „evropským hodnotám“. Nejvyšší rada dnes přijala prohlášení o odstoupení od Kyjeva od několika mezinárodních závazků na ochranu lidských práv, a to v Donbasu.
Tak Ukrajina uplatní své právo odstoupit od povinností stanovených odstavcem 3 článku 2, a článků 9, 12, 14 a 17 Mezinárodního paktu o občanských a politických právech a články 5, 6, 8 a 13 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod v ukrajinských částech oblastí Doněcka a Luhanska.
Parlament uložil Ministerstvu zahraničních věcí Ukrajiny , aby o tom informovalo generálního tajemníka OSN a generálního tajemníka Rady Evropy.
Aby jste se pak navymlouvali že jste nevěděli jaké máte v Kyjevě kamarády , tak jako jste nevěděli ýe Babišovy koblížky jsou kulaté a že jeho řepkový olej se nedá jíst a natož aby nahradildětem mléko .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2015 7:18:51 - Ing. Antonín Seďa

Děkuji za dotaz, musím se přiznat, že souhlasím s názorem ministra zahraničí, že smlouva o přidružení Ukrajiny je jedinou cestou k nastolení míru a k rozvoji společnosti. To ovšem neznamená, že nemáme značné výhrady k současnému dění na Ukrajině či kolem přijímání některých zákonů ukrajinským parlamentem. Ale to se děje právě v době, kdy asociační dohoda neplatí. Jinak podpořím přijetí asociační dohody, ale zřejmě s doplňujícím usnesením, které vyjádří naše výhrady. Cestou ke zlepšení demokracie, ekonomiky i životních standardů na Ukrajině není vyhlášení sankcí Kyjevu či ponechání Ukrajiny svému osudu. Já osobně žádné kamarády v Kyjevě nemám, ale je nutno si připustit, že v naší zemi pracuje mnoho tisíc Ukrajinců a řada zde má i trvalý pobyt. Vztahy mezi našimi zeměmi jsou historické a mělo by být naším zájmem stabilizovat tuto zemi a ukončit podle mého názoru nesmyslné boje na východní Ukrajině. Co se týká pana Babiše o jeho stře zájmů. Na rozdíl od některých politických komentátorů a médií jsem osobně upozorňoval a budu i nadále upozorňovat na každodenní střet zájmů pana Babiše. Problémem je, že já jsem jeho hnutí ANO 2011 nevolil a proto tento problém vidím úplně jinde než vy. Dokud občané nepochopí, o co panu Babišovi šlo a jde, pak je to marné a marné. Určitě by pomohlo, pokud by jste se se svými názory obracel veřejně na voliče tohoto politického hnutí. Vždyť i řadě členů či voličů přece střet zájmů majitele Agrofertu musí vadit. Ale reálně je nutno říci, že jiná varianta jak takž stabilní vlády prostě nebyla. To byl prosím výsledek předčasných voleb do poslanecké sněmovny.