Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2015 13:13:59 - STOP!

Babiš

Paní poslankyně, není vám někdy ouzko z toho, co jste způsobili? Vždyť nebýt vás (myslím ODS) Babiš by se k moci nikdy nedostal. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.06.2015 8:46:10 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

myslím si, že vinit z vzestupu Babiše, hnutí ANO a dalších uskupení pouze ODS je nespravedlivé. Samozřejmě, že jsme se dopustili mnoha chyb, ODS to přiznala opakovaně stejně jako skutečnost, že na některé pozice se dostali lidé, kteří tam neměli co dělat. Ale podobných přešlapů se dopustily i jiné politické strany. A velkou míru odpovědnosti za současný stav politiky nesou zcela jistě i média, bez jejichž honby za senzací by nedošlo k pokřivenému pohledu veřejnosti na politiku, který mylně říká, že uplynulých 25 let od revoluce se zde děly jen samé špatnosti. Svým dílem pak přispěli např. i policisté či státní zástupci, jejichž touha po "chycení velké ryby" vedla k pádu vlády, který, jak se dnes již ukazuje, byl zapříčiněn poněkud uměle vytvořenou kauzou založenou na lichých obviněních.

 S pozdravem,

Jana Černochová