Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2015 10:08:25 - Bulva

uprchlíci

Reflektujete tento problém? Jak se mu bránit? Kam až praktiky pašeráků zajdou a co bude s námi?
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-snad-neni-pravda-Novy-trik-jak-dostat-uprchliky-do-Evropy-Neuverite-378027

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2015 14:26:18 - Ing. Radka Maxová

Dobrý den,

Samozřejmě, že tento problém reflektuji a mám stejné obavy jako Vy i většina společnosti. Ale nejsem z těch, kteří propadají hysterii. Uvědomte si, že kdyby neexistovali média, žil byste v daleko větším klidu. Tím nechci tento problém  zjednodušovat. Ale vláda doposud žádné kvóty neschválila, nejsme nakloněni masivnímu přijímání uprchlíků. Také je nutné si uvědomit, že všude na světě jsou lidé, kteří opravdu pomoci potřebují, jako jsme to potřebovali my v období nacismu či komunismu. A také je třeba vnímat fakt, že pokud je někdo součástí celosvětových gangů či agresivních skupin pochybuji, že se najde zákon či kvóty, který by nedokázali překročit. Každopádně věřte, že jsem tady doma stejně jako Vy a mám tu také svoji rodinu. A chci, aby to tak zůstalo.

Radka Maxová