Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2015 13:58:20 - Kateřina Karásková, Praha

poslanec

Dobrý den, všimla jsem si, že jste se zde stal mluvčím ČSSD a odpovídáte na vše, což je chválihodné. Zajímalo by mě ale čemu se jako poslanec skutečně věnujete? Nic ve zlém, ale jeden člověk přeci nemůže rozumět všemu a mě by zajímalo, co je vaše parketa. Hezký den. Karásková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2015 14:49:45 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Máte pravdu,že se jako poslanec nemohu všem problémům věnovat na 100%, a to přesto,že dnes mohu pomyslně slavit 13 let veřejně služby v poslanecké sněmovně .Jako poslanec musím byt připraven podpořit či nepodpořit zákony, které zrovna nepřicházejí Výborem pro obranu. Od roku 2002 se zabírat zejména obranou a bezpečností , a to nejen ve výboru či podvýborech ,ale i v Branné komisi ČSSD?S tím souvisí i zájem o zahraniční politiku , NATO či EU. Kromě toho jsem členem podvýboru pro inovace, letectví a kosmonautiku ,což je blízko mě bývalé profesí. A jako sociální demokrat se zajímám o sociální politiku a zdravotnictví. Jsem také členem podvýboru pro dopravu, což má souvislost s rozvojem infrastruktury v našem regionu. Takže i tak je můj záběr veliký ,ale má odpověď je,že se specializuji dlouhodobě  na obranu a bezpečnost.