ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2015 12:56:47 - jari

Babiš

Všichni kritizují Babiše, ale nikdo s jeho střetem zájmu nic nedělá. Máte odpověď na to proč? Mě to moc nejde do hlavy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2015 15:31:53 - ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Dobrý den, opakuji Vaši otázku: "Všichni kritizují Babiše, ale nikdo s jeho střetem zájmu nic nedělá. Máte odpověď na to proč? Mě to moc nejde do hlavy."  Za dotaz děkuji. Omlouvám se, že odpovídám tak pozdě, ale byl jsem ve švýcarské Bellinzoně zjistit, jak se tam podává žádost o prověření původu peněz pro start podnikání v naší republice.  
Odpověď: Andreje  Babiše nekritizují  ti, kteří se společně s ním podílejí na devastaci letitého demokratického systému naší země, jsou jím korumpováni zaměstnáním v jeho firmách nebo požívají a zneužívají funkce, které jim "přihrál". Od jmenovaných se nikdy nedočkáme reálného posouzení jeho činnosti. Jsou s ním na jedné lodi, které je Babiš palubou, motorem, kormidelníkem, kuchařem a navigátorem.  Jen ještě nevědí, že se jmenuje  Titanic. Historie zná více miliardářů, kteří skončili krachem a nezbylo jim nic jiného než na ulici žebrat a loudit alespoň  koblihu.
Ostatní Babiše kritizují oprávněně. Nikdo v této zemi nemá takovou politickou a ekonomickou moc, aby zničil životy a existenci velkého počtu lidí. Jen v mém okolí již spáchal sebevraždu muž, který byl nespravedlivě osočen Babišovým náměstkem ministra. A zoufalých lidí, obávajích se budoucnosti, přibývá. Ušetření desítek milionů za nákup kancelářského papíru z jedné strany a podpora úniku miliard pro zahraniční provozovatele hazardu po internetu bez možnosti návratu jediné koruny na daních ze strany druhé, či ožebračování drobných živnostníků  proti  obstarání si dotací v řádech miliard ze státního rozpočtu sám pro sebe. To je Andrej Babiš. To nemůže trvat nekonečně. Občan pochopí. 
A já  věřím, že než pochopí,  sejdou se parlamentní strany opozice a nabídnou premiérovi Sobotkovi podporu jeho menšinové vládě bez účasti účelového produktu Andreje Babiše s názvem "ANO, bude mi líp". 
Za Vaši otázku děkuji a na  další se těším. Hezký den Vám přeje  Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK-STOP EKOTERORU !