Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2015 10:29:47 - chromozom

pomoc uprchlíkům

Kolik uprchlíků jsme podle vás schopni přijmout a podle jakého klíče je vybrat? A když už tu budou, co budou vlastně dělat? Žít pouze z dávek?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.06.2015 15:20:43 - Ing. Radka Maxová

Vážený pane,

problém „klíče“ k rozlišování toho koho přijmout je problém, který trápí asi ledaskoho z nás. Nemůžeme apriori všechny odmítat, protože všude na světě jsou lidé, kteří opravdu pomoci potřebují, jako jsme to potřebovali my v období nacismu či komunismu. A také je třeba vnímat fakt, že pokud je někdo součástí celosvětových gangů či agresivních skupin pochybuji, že se najde zákon či kvóty, který by nedokázali překročit. Každopádně věřte, že jsem tady doma stejně jako Vy a mám tu také svoji rodinu. A chci, aby to tak zůstalo.

Vláda doposud žádné kvóty neschválila, nejsme nakloněni masivnímu přijímání uprchlíků. A také doufám, že najdeme způsob, jak přijmout ty, kteří zde chtějí pracovat, tudíž odvádět daně, platit pojištění a nežít na úkor společnosti.

Radka Maxová