ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2015 11:00:02 - Olbram

Není čas změnit název strany z Antibursík na Antibabiš?

Prakticky každý den varujete před aktivitami Andreje Babiše. Za celou existenci vaší strany jsem nezaznamenal jediný slovní útok na Martina Bursíka. Proč ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2015 9:48:20 - ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
 Dobrý den, opakuji Vaši otázku: 

"Není čas změnit název strany z Antibursík na Antibabiš? Prakticky každý den varujete před aktivitami 

Andreje Babiše. 

Za celou existenci vaší strany jsem nezaznamenal jediný slovní útok na Martina Bursíka. Proč ?"

 Odpověď:
Pana dr. Martina Bursíka zná prakticky každý občan této země jako zastánce ochrany přírody metodami, se kterými nesouhlasíme. Na rozdíl od něj se domníváme, že je třeba dotěžit uhlí, podpořit jádro, urychlit výstavbu dálnic apod. ANTI jsme tedy v názvu strany užili ve smyslu "OPAK", nikoliv ve smyslu útoku na pana Bursíka. Cíle, tedy ochranu přírody, máme společné. S panem Bursíkem nesouhlasíme především v jeho ekonázorech. Považujeme ho však za intelktuála vybraných mravů. To byl a je důvod, proč jsme na jeho osobu nikdy a nijak neútočili.Pana ing. Andreje Babiše bychom si nevšímali vůbec, pokud by nepošilhával po pamlscích ze státního rozpočtu a nekšeftoval s ochranou přírody uzurpováním dotací na projekty, které jsou již dávno teorií i praxí překonané.   Kritizujeme ho déle než rok za řepku.  S prosazováním jeho podnikatelských aktivit jsou spojeny naprosto nestandardní metody, které zavádí do české politiky. Zásadně odmítáme jeho přístup k veřejnosti jako mase, která má jen platit a konzumovat, jak ústy, tak očima a sluchem. Domníváme se, že ing. Andrej Babiš jasně prokázal, že své hnutí vybudoval jen proto, aby si zajistil státní zakázky a prebendy.  K tomu potřebuje umlčet opozici a zastrašit obyvatele. Proto jsme zásadně proti a stali jsme se členy Aliance demokratických sil České republiky.  Stranu přejmenovávat budeme, protože výraz Antibursík vyvolává představy osobního útoku vůči panu Bursíkovi, což není pravda.  Zda zvítězí návrh, abychom se soustředili na pana ing. Andreje Babiše, nemohu vyloučit. Už nyní dostáváme návrhy na nový název strany. Patrně vyhlásíme anketu a necháme rozhodnout naše sympatizanty.Domnívám se, že jsem na Váš dotaz odpověděl dostatečně a těším se na další. S přáním hezkého dne  Ivo Kasal