ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2015 12:58:01 - žabkaa

Chápu, že vás Babiš naštval, ale

myslíte si, že je chlapské a hlavně rozumné to řešit přes média na místo, abyste se s Babišem sešel přímo jak vás vyzývá i premiér? Nač čekáte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.06.2015 17:30:40 - Ing. Ladislav Šincl
Na nic nečekám. Jen se s člověkem, který mne bezdůvodně mnohonásobně lživě napadl na jednání s dalšími 14 svědky  nemám náladu setkávat. Nechci poslouchat další jeho lži a pomluvy z jeho "složky" s mým jménem, kterou si na mne vyrobil. V pátek jsem to chtěl tzv. hodit za hlavu a věnovat se i něčemu jinému vyvracení lží a šafvátkám s A. Babišem. Bohužel další den v sobotu 20. 6. vyšel v Právu a na NOVINKACH.CZ rozsáhlý článek s A. Babišem kde mne opět bezdůvodně lživě napadl. Nezačal a nepokračoval jsem v tom já, ale on. Mrzí mne, že to musí lidé v médiích sledovat, ale jen bráním sebe a svou rodinu před lživými útoky. Na lži, které proti mně vznesl bezdůvodně A. Babiš mám písemné důkazy, že to není pravda.