ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2015 15:38:56 - Žánlik

Kdo je tady oběť?

Zpočátku jsem věřil, že jste oběť. Nyní ale dost pochybuji. Jednak se vyhýbáte setkání s Babišem. Údajně nemáte chuť. To jste chlap? A myslíte, že si zaměstnanci podobné jednání mohou dovolit? Taky se vás zde ptalo docela dost lidí a vy jste se zmohl akorát na univerzální, nic neříkají odpověď. Četl jste vůbec dotazy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.06.2015 17:28:40 - Ing. Ladislav Šincl
Vážený pane, problém je v tom, že si nerozumíme v základních věcech a pojmech. Píšete, že si "zaměstnanci podobné jednání dovolit", ale měl by jste si uvědomit, že já nejsem zaměstnancem Agrofertu ani jeho podřízeným. Možná, že si pan A. Babiš přál, aby všichni byli jen jeho zaměstnanci a museli ho poslouchat na slovo. Jsem ovšem poslancem za úplně jinou stranu než je hnutí ANO a dle Ústav ČR čl. 53 mám právo klást otázky každému ministrovi bez rozdílu a dostávat na ně odpovědi.  Z Ústavy dále vyplývá, že vláda a ministři jsou odpovědni Poslanecké sněmovně a tedy poslancům a ne naopak.

S panem A. Babišem se nemám chuť potkávat, protože bezdůvodně napadl mne a mou rodinu svými lživými informacemi. Mám na to celou řadu písemných důkazů, že pan A. Babiš lhal. Všechny tyto důkazy jsem předal dnes České televizi a také jsem zaslal i do redakce Parlamentních listů. Nemám chuť poslouchat jeho další urážky a lži, jako např. v sobotním deníku Práva, musel bych se pak zachovat jinak než doposud. Tak jak je v našem rázovitém kraji zvykem, když někdo lže a uráží jeho rodinu.