Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2015 19:03:21 - Venda-jogista

Tak už chápeš, že podpora islamistů se nevyplácí?

Náš společný stranický šéf P.Bělobrádek podporoval spolu s nynějším europoslancem Pavlem Svobodou počátek občanské války v Sýrii. Kytice žlutých růží v samém počátku tzv.bojů. Stranu podle něj tzv. "oprávněné" revoluce proti Asadovi, tzv. bojovníky za osvobození Sýrie, jejich odstřelovače, kteří vyvolali zabíjením vnitřní konflikt tohoto, do té doby klidného státu arabského světa. Již konečně chápeš, co je to sklizeň úrody? Ježíš říkal, že na bodláčí nevyrostou fíky. Jak jsi Tomáši hlasoval v EP o přijímání kvót uprchlíků? Ale toto je podružný dotaz, důležitější je to, jestli konečně chápeš, co je to pokrytectví ?
Díky.
V.Žáček, člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2015 7:39:56 - Tomáš Zdechovský
 Ahoj Vendo,děkuji za zajímavou myšlenku, že na bodláčí nevyrostou fíky.
K tomu, co píšeš. Chybu člověk nezjistí, pokud jí neudělá. Bohužel. A tady se jeví ta podpora jako chyba, protože přinesla do oblasti nestabilitu a dlouho trvající válku. Ale dnes nesmíme brečet nad rozlitým mlékem a musíme přispět k tomu, aby byl islámský stát poražen.
Krásný den přeje Tom