ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2015 11:13:15 - Míla K.

program Antibabiš

Chápu to dobře, že váš program stojí a tím pádem padá jen na Babišovi? Nepřijde vám to laciné? Nehledě na to, že na stejnou strunu hraje už nyní ODS s Topkou

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2015 11:25:18 - ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
 Dobrý den, opakuji Váš dotaz:" ... váš program stojí a tím pádem padá jen na Babišovi? Nepřijde vám to laciné? Nehledě na to, že na stejnou strunu hraje už nyní ODS s Topkou?"  
Odpověď:Před rokem naše strana varovala před aktivitami Andreje Babiše, a to v rozhovoru, který si můžete dohledat zde na PL. V nadpise stálo :  "Do dvou let budou všude sochy Andreje Babiše "  .  V té době se mu nikdo takto veřejně nepostavil. A proč?  Nikdo o tom člověkovi nevěděl vlastně vůbec nic.  Pracoval jsem v zahraničním obchodě a praktiky a zájmy pana Babiše znám od začátku 90. let minulého století. Protože neznáte stanovy a program naší strany, nevíte, že naším posláním je boj proti parazitům na ochraně přírody. Ti totiž ve veřejnosti vzbudili zdání, že ji budou chránit, ale ve skutečnosti jim jde jen a pouze o získání EU a tuzemských dotací k těmto účelům určených.Zatímco pan Bursík je člověk, kterého si vážíme  ( přestože se tak z názvu strany nemusí zdát ) o panu Babišovi si to nemyslíme.  Nevezeme se na vlně, kterou vyvolal někdo jiný. My jsme tu vlnu vyvolali sami. A dotáhneme to s ostatními demokratickými silami do konce. Chceme svobodný projev prostřednictvím masmédií a návrat k demokracii. Konec totality a diktatury jednoho muže!
Za Vaši otázku děkuji.  Doufám, že jsem ji zodpověděl bez vytáček, jasně a zřetelně. Tak odpovím každému, kde se na cokoliv zeptá. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany  ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky