Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2015 19:51:41 - jihocech 1

Proč?

Jak se mohlo v Č.Budějovicích spojit hnutí ANO s tamním největším odpadem,stranou TOP 09. Je veřejně známo,že lidé jako Bouzek a Dolejš jsou ti nejhorší ze špatných! Vy si opravdu myslíte,že vás příště zase zvolíme ??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.07.2015 18:51:09 - Ing. Radka Maxová

Vážený pane Jihočechu,

V první řadě musím konstatovat, že věci se mění každým okamžikem a uvidíme, jak se do budoucna vyvinou. Ale vrátím sek Vaší otázce. Hned po volbách nebylo naším úmyslem vstoupit do „politického“ svazku s hnutím TOP 09. Problém byl v tom, že jsme se velmi dlouho snažili jednat se sociálními demokraty, kteří dělali vše proto, abychom se nedohodli. Lidsky se tomu říká, že nám „házeli klacky pod nohy“. Tak jsme zkrátka zvolili jinou variantu. Netvrdím, že je to nejlepší varianta, ale nějaká usnesení a závěry musíme přijímat a není řešením, že se potom nedohodnete na ničem. V podstatě, až když jsme dosáhli nějakého politického konsensu, se s námi kolegové ze sociální demokracie začali bavit. Věřte, že nás to netěší.  Nyní se stalo, že se určité skupině lidí povedlo sesadit primátora a já to vnímám jako lidské selhání a mohu se jen dohadovat, co za tím je. Každopádně je paradox, že ho sice sesadili, ale nikým nenahradili. Vše je o lidech a ne všichni jsou charakterní a myslí to vážně a dobře.

Radka Maxová