Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2015 16:00:48 - MarLi

Proč odmítáte všechny imigranty?

Proč odmítáte všechny imigranty? Nezaslouží si pomoc stejně, jako kdysi my? Já sem také proti masivnímu přijímání uprchlíků a proti kvótám. Ale promyšlené přijetí několika desítek či stovek by pro nás nemuselo znamenat takovou tragédii. Mezi uprchlíky jsou i vzdělaní lidé, což se o řadě bezdomovců a imigrantů například z Ukrajiny říct nedá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2015 15:20:16 - Olga Havlová
Neodmítáme všechny imigranty, jak uvádíte. Jsme ochotni přijmout křesťany a potřebné, kteří utíkají před válkou, matky s dětmi, rodiny. Všechny kdo jsou ochotni respektovat naše zákony a kulturu.  O imigrantech, kteří nyní připlouvají do Evropy, se to říci nedá. Když k nám imigrovali ze Slovenska Romové, tak jsme to tolerovali, neřešili jsme to a ani to nikoho v Evropě nezajímalo. A už vůbec, že by jsme si je v rámci Evropy rozdělili. Ale současní imigranti nejsou jen zátěží pro náš sociální systém, ale je tu nebezpečí, že se jedná o bojovníky Islámského státu, kde platí právo šaría a nelze počítat s přizpůsobivostí. Je tu i obava před bezpečností a zdravotními riziky. Uprchlíci z Ukrajiny jsou Evropané. Náboženství, které neuznává rovnoprávnost mužů a žen do  vyspělé Evropy nepatří.