Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2015 9:36:11 - Valík Aleš

Už nepředstíráte objektivitu?

Jste velmi "podivně objektivní" zejména ve vztahu Válka USA v Afganistánu a pro ČR až zrádcovsky nevýhodně ...což se projevilo už při hlasování o "kontingentu speciálních sil resortu Ministerstva obrany do protiteroristické operace Trvalá svoboda v Afghánistánu v počtu do jednoho sta osob v období od května 2008 do 31. prosince 2008. --- specakce USA tzv. OEF - mimo mise NATO" kdy jste po neschválení (opoziční ČSSD hlasovala proti či se zdržela ) jste "Objektivně" na pokyn známého "Toskánského agenta Milana Urbana" ve skupině 12 chaotických agentů bez diskuse za 3 minuty hlasoval "objektivně- opačně" pro zbytečnou válečnou USAanální účast což stálo ČR 850 mil Kč.
Jinak jste ještě nevysvětlil kdo vám a Hamáčkovi z velvyslanectví USA platil účast na "školení" ve Washington DC 6. a 7.prosince 2010 (z PS to placeno nebylo)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2015 14:32:32 - Ing. Antonín Seďa
 Co se týká údajného zrádcovství při hlasování o vyslání kontingentu speciálních sil do protiteroristické operace v roce 2008, tak píšete pouze polopravdu. Již jsem na tuto skutečnost odpovídal několikrát. Na PK ČSSD jsem hlasoval pro podporu, nicméně vedení klubu se rozhodlo návrh nepodpořit s tím, že pokud usnesení neprojde, pak se zpochybní a dodají se potřebné hlasy. Já mám svědomí čisté, protože jsem hodlal tuto protiteroristickou operaci podpořit od samého počátku. Pořád nestrašte výdaji na zahraniční mise, sám víte nejlépe, kolik procent z rozpočtu MO je na ně vynakládáno. A že pokud bychom nebyli v NATO, tak by daňový poplatník zaplatil za svoji obranu několikanásobně vyšší náklady. Co se týká údajného školení v USA, jsem přesvědčen, že cestu i ubytování hradila poslanecká sněmovna, protože to byla oficiální zahraniční cesta. Předpokládám, že to byla cesta na Transatlantické fórum, které se každoročně koná ve Washingtonu DC. Víc k tomu opravdu nemám co říci a opět nevím, kam svým dotazem směřujete.