Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2015 10:56:01 - Kulíšek J

Jak objektivně posoudíte "Mukačevo"

....asi to udělal "zlý Putin" .Ve vašich odpovědích jsem se dočetl že se kamarádil se "Zlým Kaddáfím" a "Zlým Assádem" , které ponoukal k větší totalitě a útlaku muslimů a proto musely USA zasáhmout ???
No a Ukrajina , tam museli USA a VB poslat válečné školitele protože Banderovci těch 10 mil Rusů na východě Ukrajiny a Krymu infikovaných Putinovým štvaním nemohli zvládnout....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2015 14:36:46 - Ing. Antonín Seďa
 OPět plané ideologické žvatlání, ze kterého jsem vůbec nepochopil, zda Vám jde o zajištění bezpečnosti naší země a našich občanů, nebo Vám jde o propagaci Putinovského Ruska. Události v Mukačevu, alespoň tak jak mám informace, bylo vyřizování kriminálních živlů, které spolu bojují o vliv nad pašováním cigaret a dalšího zboží. Tady si myslím, že reakce vedení ukrajinské vlády i pana prezidenta je jasná a já souhlasím s odzbrojením skupin jako Pravý sektor a vyšetřením případu. Jednou z věcí je kriminální činnost a druhou věcí je cílená vojenská operace na východě Ukrajiny. Alespoň tady se možná shodneme.