JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2015 1:28:59 - Berka z Dubé

Poslanec Kalousek a úroveň parlamentu ČR

Děkuji Vám, pane doktore, za přesné zhodnocení politické kariéry poslance Kalouska v článku z 11.7.t.r.. Máte pravdu, že tento politický gauner a "odborník" formátu Vasila Bilaka (jeden plnil příkazy z Moskvy, druhý z Bruselu bez ohledu na zájmy vlastního státu) zavinil totální stagnaci a ožebračení státu i většiny obyvatelstva během svého působení v roli ministra financí a zaslouží trest. Poprava nebo střelba v parlamentu mi nepřipadá reálná, ale nebyla by na místě spíš lustrace, tak oblíbený nástroj vůči nepohodlným lidem z období do roku 1989? Vždyť kdo byl v letech Topolánkovy a Nečasovy vlády členem ODS nebo TOP09 je evidentně škůdcem národa a měl by být diskvalifikován k vykonávání jakékoliv veřejné funkce. Jinak bude náš parlament trvale šaškárna (Kalouskové v něm budou exhibovat do nekonečna, protože pražská kavárna je bude volit vždycky) a každá změna k lepšímu se bude projednávat roky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2015 14:48:04 - JUDr. Jiří Vyvadil
 Miroslav Kalousek je spodina politického života v České republice. Prošly mu úplatky, korupce, malverzace na ministartvu obrany, ochuzování Čechů, Moravanů a Slezanů po dobu, kdy pravicové vlády vládli v České republice.Sice v malém, ale reálně představoval jakousi Trojku. Jeho politika škrtů vedla k tomu, že nás během sedmi let předstihli všichni naši sousedi. Co je  snad možná ještě horší je jeho drzost, s jakou si dovoluje dnes rozdávat rady. A možná nejhorší je, že se chová jako neskutečný primitivní hulvát, je nestále zřízený pod obraz a každého uráží. PRO POLITIKY BY MĚL PLATIT PŘÍSNÝ ZÁKAZ SE SNÍM BAVIT. jE TOP JAKO ČLOVĚK NAKAŽENÝ POLITICKOU EBOLOU.