ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2015 16:59:36 - soumrak

rozpad strany

Rozumíte jednání Holíka, který se přidal na stranu Okamurovi? Já na rovinu říkám, že s vaším hnutím až tak nesympatizuji, ale na druhou stranu vy se mi v politice líbíte. Zřejmě máte všech pět po hromadě a některé vaše záměry jsou dobré.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2015 19:37:03 - Ing. Karel Fiedler

O rozpad strany určitě nejde - Holík nebyl jejím členem. Já už nějakou dobu kolegům z jiných stran ve Sněmovně říkal, že po prázdninách bude náš poslanecký klub kompaktní devítičlenný tým, kde všichni budou členy jedné strany a konečně v tom budou mít jasno a přehled ( stejně jako konečně občané a čtenáři ). Jednání Holíka (bohužel) rozumím. Je to taková ta figurka - pejsek, který bez svého vodítka neumí být. Jeho odchodu vůbec nelituji a jsem tomu rád. Jako člověka je mi ho líto, jako politika ne. Do Okamurova SPD (opět bohužel) jak dnes ukázal, velmi dobře zapadne - lži mu nejsou vůbec cizí, obzvláště když svého psovoda měl za zády ...  ( omlouvám se, ale po tom co dnes předvedl za lži, si vůči němu opravdu servítky brát nebudu ... )  

Děkuji za Vaše uznání, určitě velmi potěšilo. Přeji krásné léto.