ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2015 12:30:47 - Olbram

Jste extrémista?

V jednom ze svých článků uvádíte, že jste sledovaným extrémistou. Jak jste na to přišel? Kdo je v naší republice extrémista?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2015 9:55:36 - ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Dobrý den, opakuji částečně Váš dotaz: " Kdo je to extrémista?"  Za otázku děkuji. Extrémistou je v každém režimu, ať se jedná o jakýkoliv,  občan, který vytrvale žádá dodržování platných a účinných právních předpisů dané země v dané době.  Extrémisty na území dnešního Česka tak byli např. členové Charty 77, Jazzové sekce a nyní to jsou občané, kteří chtějí, aby se důsledně dodržovaly předpisy o pasech a vízech, úmluvy o ochraně hranic EU, byly podporovány  snahy jiného státu Evropské unie či  člena Visegrádské čtyřiky o ochranu schengenského prostoru.  Extrémista je také člověk, který veřejně projeví strach z praktik jakýchkoliv skupin, jejichž cílem je teror, terorizování, omezování osobní svobody, porušování demokratických pravidel budování společnosti, nedodržování Ústavy apod. Extrémisté jsou i osoby, které poukazují na trestnou činnost, podvody, krádeže, přidělování si dotací ze strany  vládnoucích špiček jakýchkoliv zemí světa.Opakem extrémisty je mlčící a poslušný obyvatel země, který se nepostaví drancování státního rozpočtu osobami, které si život bez dotací nedovedou představit, který mlčí k "novému" občanskoaktivistickému výkladu dějin a souhlasí s omluvami agresorům. Jen takový hodný a poslušný občan si zaslouží veřejnou pochvalu  ze strany státních masmédií. Pokud jste, vážený pane dočetl až sem, potom je vám zcela jasné, že jsem extrémistou a musí si na mne vládnoucí špičky vysmívající se českému právnímu řádu dávat pozor. Je třeba mne sledovat, protože na dodržování platných a účinných právních předpisů této země prostě trvám. A jak jsem zjistil, se mnou i tisíce dalších občanů. Hezkou neděli Vám přeje Ivo Kasal