Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2015 7:09:59 - PetraTvaruzkova

Dotaz na uprchlíky

Dobrý den , chci se zeptat na základě čeho jste s vládou usoudily že by naše země měla přijmout uprchlíky?
Dle mého názoru a názoru mích přátel je to špatné rozhodnutí pokud se totiž válčí u nich , nás ani nikoho kdo uprchlíky přijme tohle nemine , ty lidi jsou zvyklý na násilí a přesně jak tvrdí i pan Cílek z násilí mají radost..
Zajímalo by mě jestli vláda uvažovala nad tím že občané v naší republice ty uprchlíky nechtějí , máme strach o naše děti , a i o ostatní členy našich rodin. Kriminalita stoupne a já bych chtěla vědět jak ochráníte občany čr před tím aby nás ti cizinci neutiskovaly a nediskriminovaly stejně jako naše romská menšina, která dostává všechno , a my na jejich úkor trpíme.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2015 14:49:33 - Ing. Miloš Zeman
Mýlíte se hned v první větě své otázky. Vláda možná souhlasila s dobrovolným přijetím uprchlíků, ale já jsem s tím nikdy nesouhlasil a svůj názor si zachovávám. Něco úplně jiného jsou ukrajinští Češi, jejichž repatriaci jsem naopak podporoval, ale vždy jsem vystupoval proti přijímání uprchlíků z islámských zemí.

V odpovědi na Vaši otázku, „co navrhuji proti uprchlickým vlnám“ - řekl jsem, že bych považoval za rozumné, aby naše hranice začala střežit armáda, protože to je v případě nebezpečí koneckonců úkol každé armády.