Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2015 0:22:30 - velim

kritika

GVy byste se chovala jinak? Vždyť to co udělal Sobotka dělá slavná ODS už dvacet let. Jinak mluví a jinak koná. Vy sam jste toho zářným příkladem. Co například Vy uděšláte osobně pro ty běžence? Postavíte jim dětské hřiště, Nic jiného ,kromě planých řečí jste nedokázala. QA jestli ano,tak co? Konkrétně. Aby se to dalo poisoudit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2015 10:20:07 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

nejsem si za svou bezmála sedmnáctiletou politickou kariéru vědoma toho, že bych nedodržela své slovo. Snad je toho dostatečným důkazem skutečnost, že jsem opakovaně získala důvěru voličů na Praze 2, kde jsem již třetím volebním obdobím starostkou.

Jak jsem zde již uvedla, ODS je opoziční stranou a jako taková může řešení uprchlické krize ovlivnit jen nepřímo tím, že bude přicházet se svými návrhy a vyvíjet tlak na vládu, aby při hledání tohoto řešení na evropské úrovni prosazovala naše národní zájmy a podporovala kroky, které povedou skutečně k zastavení přílivu uprchlíků. Tuto svou úlohu ODS zcela naplňuje. ODS podpořila vládu v jejím původním stanovisku, které odmítalo přijetí uprchlických kvót. Chtěli jsme, aby v tomto ohledu premiér Sobotka měl oporu rovněž v usnesení Poslanecké sněmovny, a proto jsme k otázce imigrace vyvolali mimořádné jednání. To bohužel selhalo kvůli houfné neúčasti vládních poslanců.

Jana Černochová