ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2015 13:37:58 - Vítězsalv M.

utečenci

Vím, že jste proti přijímání uprchlíků, a proto se ptám Vás, co si myslíte o včerejší situaci, kdy se asi 50 uprchlíků podařilo opustit nelegálně azyl, který jim byl v Česku poskytnut a když byli chyceni, začali si klást ještě podmínky? Kam to spějeme? proč takové lidi nepošleme odkud přišli a vůbec se s nimi bavíme? Myslím, že je řada dalších lidí, kteří by si azylu u nás vážili

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2015 11:09:56 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,


máte-li na mysli vzpouru běženců v Bělé pod Bezdězem, musím říct, že mě to nepřekvapuje. Souhlasím s Vámi, v podstatě jsem čekal, že něco podobného nastane. Chtěli utéct před špatnými životními podmínkami ve své zemi a místo toho, aby byli šťastní, že jsou na cestě za svobodou a celá Evropa jim poskytuje přístřeší, stravu a ošacení, stěžují si na pocit stísněnosti v táborech. Představovali by si snad hotel? Podle mého názoru čelíme propracovanému systému poměrně dobře organizovaných a finančně dostatečně zabezpečených skupin migrantů. A na jejich přesunech? Na těch se přiživuje dobře organizovaná síť ilegálních pašeráků.


S pozdravem

Ivo Valenta