PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.08.2015 11:36:51 - spravedlnost1

"Az nas tu bude vice,vsechny vas podrizneme"!

Dobrý den,
toto prohlášení zaznělo z úst "uprchlíků-bojovníků".Neni to poprvé,nedávno studenti z Afriky- muslimové napadli stánek proti-islámu a vyrvavali,že se do několika let staneme jejich otroky!Toto uprchlíci vykrikuji i v jiných státech-v Německu,Francii....neni to už důkaz,že nejde o uprchlíky,ale o násilne vniknutí a ohrožení Evropy?!
Jaký důkaz musíte ještě mít,aby jste uvěřili???

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Noviny-doslova-Pockejte-vy-bily-svine-az-nas-tu-bude-vic-vsechny-vas-podrizneme-vyhrozuji-uprchlici-v-Cesku-387983

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2015 18:06:36 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Myslet si to mohou, mohou to i vykřikovat, ale realita bude jiná. Evropa se probouzí, multikulturalismus a bludy postmoderny jsou už překonanou iluzí minulosti. Před rokem 1683 také málokdo věřil, že vznikne protiturecká koalice. Kara Mustafa chtěl donést zelené prapory islámu do Říma, Vídeň měla být jen zastávka, ale stala se konečnou. Málokdo ví o tom, že Češi v tomto boji sehráli významnou roli. Zdeněk Kaplíř ze Sulevic velel vídeňské posádce, která bránila hlavní město monarchie, každý čtvrtý muž sloužil v armádě, české země těžce krvácely i finančně- platily celých 75% výdajů na turecké války! Proč se o tom neučíme, proč o tom nemluvíme, proč na to nejsme hrdí, nevím. Poláci jsou na svou účast v bitvě u Vídně pyšní a připomínají si ji.