PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2015 13:22:11 - křišťálová koule

Je bruselská politika otevřené náruče a kapsy univerzální?

Dobrý den. Brusel (ale i OSN) Evropě vnucuje v otázce afro arabské migrace politiku otevřené náruče a kapsy . Ohání se humanitou a neochotou imigranty třídit. Hypoteticky. Jak by se chovala EU ( při současné protiruské hysterii), kdyby na lodích denně přijížděly stovky až tisíce nasvalených mladých chlapůi, rovněž bez dokladů, s opálenými prsty na znemožnění identifikace a a naučenou pohádku o důvodech migrace by jvyprávěli rusky. Jak velký by to byl "poprask v mraveništi" a za kolik hodin by byly evropské hranice zavřené?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2015 18:24:40 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Bruselské politika otevřené náruče a kapsy samozřejmě není univerzální. Uprchlíci z Ruska nás nezaplaví, ale dozajista se dočkáme dalších imigrantů z Ukrajiny (legálně jich u nás žije na 135 000, počty nelegálních si netroufnu odhadnout). Ukrajina je na pokraji státního bankrotu, premiér Jaceňuk přiznal, že nejsou schopni obsluhovat státní dluh. Uvidíme. Ale bankrot státu tak rozměrného a lidnatého, jako je Ukrajina, nebude žádnou bagatelní záležitostí.