Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2015 13:42:18 - vikturek99

Zmena azylove politiky

Podporite tuto politiku??? Vsichni se schodneme, pokud pomahat, tak tam u nich, popr. v jejich sousednich zemi, kulturne jim blizke.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Bc-Robert-Simarek-98255/clanek/Uprchlicka-krize-Staci-zmenit-paragraf-53047

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 15:01:31 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Vážený pane  Viktůrku,

Váš dotaz patři mezi ty často se vyskytující. Naši občané si uvědomují, že je třeba problém uprchlíků v Evropě řešit komplexně, s čímž souvisí i příslušná změna legislativy. Mohu Vás ujistit, že vždy budu podporovat politiku, která bude pro naše občany prospěšná, protože bude chránit jejich bezpečnost, majetek a všechno to dobré, co nám zde naši předci zanechali. Jako žena cítím, že je třeba přijmout urychlená a praktická opatření, o což budu v rámci svých možností usilovat. Naprosto souhlasím s tím, že nejefektivnější je pomoc v místě, odkud uprchlíci přicházejí. EU by měla též podporovat finančně země sousedící, kde jsou rozsáhlé uprchlické tábory atd., a také se snažit zapojit sousedící bohaté arabské země - Omán atd.

Se srdečným pozdravem

Jaroslava Jermanová