Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2015 14:26:06 - Simona Libná

Vážená paní Černochová,

Doufám, že to nejen jako starostka, ale i jako žena dotáhnete daleko. Ne jako Němcová, která se zalekla a couvla, když měla kandidovat na prezidentku. Můj dotaz zní. Máte představu, jak přivést do strany svěží vítr, který by ji vynesl zpět tak kde byla? vždyť to, co předvádí Krnda nemá obdoby. Libná

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2015 10:47:05 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

děkuji za podporu, velmi mě těší. Mirka Němcová, přestože nekandidovala na prezidentku, což mě moc mrzelo, svou odvahu projevila v době po pádu Nečasovy vlády a vedla kandidátku ODS do předčasných voleb a za to si jí moc vážím. Jsem přesvědčená, že důvěru voličů je možné zpět získat jen tvrdou prací. ODS se snaží být důslednou opozicí, nabízíme svá řešení problémů, stavíme na svých tradičních principech a hodnotách, ze kterých nehodláme ustoupit. Zbavili jsme se stínu minulosti a vyřešili jsme si své problémy. Myslím, že jsme připraveni ucházet se znovu o ztracenou důvěru. Ale bude to běh na dlouhou trať.

Jana Černochová