MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2015 16:07:34 - bert železný

uprchlíci

Včera jste v televizi potvrdil, že dokážete mít nadhled. Mám tak na vás dvě otázky. Nemáte pocit, že Evropě přeroste problém s uprchlíky přes halvu, a že jinak, než uzavřením hranic řešit nepůjde? A druhá, jak to že uprchlíci mají peníze na to, zaplatit pašerákům, a jak to, že mluví docela dobře anglicky? jestli se mají tak špatně, jak tvrdí, kde vzali peníze a čas učit se jazyk?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2015 10:12:41 - MUDr. Přemysl Sobotka
 Víte, kladete otázky, které nejsou podstatné. Jak víte, že všichni utečenci umějí dobře anglicky? Vždyť jsou jich tisíce a v televizi jich mluví jen pár. A jak víte, jakým způsobem sehnali peníze na cestu? Ano, pašeráci jsou obrovský problém.

Prvotní je začít konečně něco dělat, to znamená stavět utečenecké tábory přímo v místě konfliktů, cesta do Evropy není pro imigranty řešením jejich problémů. Je také nutné konflikty utlumit a dát šanci lidem žít bez válek ve své zemi.