Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2015 19:09:21 - vikturek99

Za koho je zodpovedny stat???Za Eritrejce?Nigerijce?

Dobry den,
Jakou zodpovědnost má CR za Eritrejce,Senegalce,Nigerijce,Iracany,Afganistance,Lybii atd??

My to tam rozvratili??? My byli v Eritreji???
Můžeme za chyby jejich státu??Jejich hospodaření???Kdo pomůže pak nám???Když evropa padne...?V žádném jiném státě vám nikdo nic nedá!!!!

Stát se má v první řadě starat o své občany,nebo ne????To je CR tak bohatá???A proč se zadluzujeme?? Proč tu máme neziskovky x let??? Co do těch zintegrovali???Romy???Kolik???

Co dělá stát pro mladé rodiny s dětmi?Ja od státu nedostala na 2 dětí ani porodny,nic !!Můj problém je v tom,že pracují...Asi se na to....a půjdu na dávky,budu se mít stejne! Děláte vše proto,aby ženy nerodily...Na uprchlíky se peníze najdou,na mladé rodiny ne...Stydite se???Změníte to???Kdy???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.08.2015 14:45:31 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za komplex dotazů. Musím souhlasit s tvrzením, že náš stát se má starat o své občany. Nicméně tato jeho starostlivost je i o jejich bezpečnost. A součástí této politiky je i zajišťování bezpečného prostředí v okolních zemích, nebo v zemích našeho zájmu. Proto stát jako součást EU a Evropy se podílí na stabilizaci a pomoci těmto zemím. Co se týká problému, který popisujete, ano bývalé pravicové vlády pomoc rodinám s dětmi odmítali a víme kam vedla asociální politika kolegů Drábka, Nečase, Kalouska a Gazdíka. Musím se přiznat, že neustále se snažím zlepšit politiku vůči rodinám s dětmi, částečně se to daří, ale na můj vkus to jde velmi pomalu. S Lidovci se sice shodneme na pro rodinné politice, ale hnutí ANO 2011 je trochu jiného názoru. Ale současná vláda již udělala řadu kroků k nápravě. Některá opatření z programového prohlášení vlády však ještě čekají na realizaci. Chce to trochu více trpělivosti a méně zloby vůči humanitární pomoci. Vězte, že bez ní by bylo  daleko horší zajišťovat bezpečnost našich občanů.