Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2015 10:50:06 - Odvárka

Krásné téze ??? ale asi lživé , jsou v rozporu s historickými skutečnostmi....

Cituji Vás .... V současné době je jedinou politickou stranou, která může čelit hrozbě oligarchizace sociální demokracie ....
ČR nezná v historii ani jedinný případ , kdy by se sociální demokracie po své totální zradě levice v roce 1920 postavila "zvrhlostem kapitálu". To svedli v historii komunisté .
Takže tomu že "obnovená ČSSD - obnovovaná emeritním analytikem CIA "obnovitelem" prof. Horákem " se postaví "zvrhlostem kapitálu" může věřit jenom bloud . Že by CIA zasela v ČSSD "protikapitalistická semínka" ???
Dosavadní výsledky 10 let vládnutí ČSSD (z 25 let "oligarchizace ČR" po roce 1989) svědčí o totálním opaku viz poslední "zvrhlost kapitálu" okradení horníků o byty ve prospěch oligarchy Bakaly za čilé asistence Sobotky.
Skončíte hůř než ODS. Jedinnou šancí nápravy této oranžové lumpárny je znárodnění ukradených bytů . Ale to spíše ČSSD změní název jako změnila "rudou za oranžovou"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.08.2015 7:49:23 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu souhlasit ani s jedním vaším tvrzením. Sociální demokracie byla, je a bude odlišnou stranou než komunisté . Pokud někdo někdy zradil levicové názory, solidaritu, svobodu a demokracii, tak to byla komunistická strana. Připomenu roky 1948, 1968 a zejména padesátá léta minulého století. A já jsem rád,že v listopadu 1989 se obnovovala ČSSD mimo komunistickou stranu a že jsem jí pomáhal obnovovat. Netvrdím, že vše, co bylo uděláno je správné ,ale za vlád sociální demokracie jsme vstoupili do NATO a EU,což zajišťuje naší zemí bezpečnostní i politickou stabilitu. Rozumím tomu,že se to komunistům nemusí líbit, ale tak je to správné a tak to má být ,když si vypůjčím slogan klasika.Byla to také sociální demokracie jsme,která zachraňovala spáchanou privatizaci a pokles ekonomiky po pravicových vládách. Nevšiml jsem si,že by tu vládla KSČM či jiná komunistická strana. Dnes je na tom naše republika nejlépe v historii ,ať již z pohledu životní úrovně či veřejných služeb. Také bych vás prosil, aby jste netvrdil prověření či lživé informace. Ať již o vazbách na CIA či o podílů předsedy vlády na privatizaci bytů OKD. Pokud vím, tak tuto kauzu již šetřili orgány činné v trestním řízení. Zjistěte si skutečně informace a neopakuje spekulace. A pokud máte nějaké nové informace, pak je klidně předejte policii. Co se týká barvy, mohu vás ujistit ,že politika není opravdu o barvách, ale o práci pro občany. A tady se ČSSD opravdu nemá za co stydět.