Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2015 13:28:56 - ZOROo

Havel

Na úvod říkám, že mám Havla rád. Myslíte si, ale že by souhlasil s tím, aby si Nadace Václava a Dagmar Havlových Vize 97 a Knihovna Václava Havla účtovali nemalé peníze za použití jeho jména či za prohlídku jeho kanceláře? A souhlasíte s tím vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.08.2015 7:55:29 - Ing. Antonín Seďa
 Přes všechny výhrady k V. Havlovi si jej vážím a vážit budu. Co se týká vašeho dotazu , nemyslím si, že by si měla nadace cokoliv účtovat. A to nejen z důvodů odkazů prvního polistopadového prezidenta. Jak je vidět, komerce převažuje nad ideály, a to je důvod, proč si myslím, že v řadě historických předělů česká inteligence selhala. A jsem přesvědčen,že i v dnešní době, v době oligarchizace naší politiky, nehraje takovou roli, jakou by měla. Pak se nemůžeme divit chování nadace. Prostě něco shnilého je v tomto státě a prosím neuvedeme to pouze na politickou reprezentací. Je to choroba uvnitř celé společnosti.