JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2010 13:58:01 - horal

To je jeho chyba, jak se vyjadřoval

Pane Vyvadile, není přehnané přirovnávat nového lidoveckého předsedu Bělohrádka k Miroslavu Sládkovi? Není to jen výkřik do tmy, který má zabránit odlivu voličů socialistů k obrozeným lidovcům? Horyna (Trutnov)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2010 14:23:00 - JUDr. Jiří Vyvadil
Ten dotaz mne rozesmál, ale zároveň výhrady, které se se k mému názoru objevily mne vedly k hlubšímu zamyšlení. ČSSD je dnes nepochybně nejsilnější politickou silou v zemi a objektivně její význam jen poroste.

Jasně jsem naznačil, že nemám radost z úpadku KDU-ČSL. Můj velmi kritický názor na předsedu Bělobrádka je totožný s tím, co jako reakce na jeho počínání se obejvilo ve všech médiích : Řezník-svině-každý si musí pomoci sám-jsem zastuzený skin atd. To je jeho chyba, jak se vyjadřoval. Přesto jsem vždy připraven o věcech přemýšlet. Pustil jsem si jeho intervieu na ČT 24. Ty kořeny nepopírá, ale přesto bych řekl, že je minimálně sympatický. A není to přímo typ Haidera. Záleží na budoucnosti a jak se k věcem postaví a jak bude na sobě pracovat. Buď si uvědomí, že jeho výroky byly krajně nešťastné a nebo se skutečně cestou Haisera vydá. Je to jeho volba. Mne to osobně zase tak netrápí.