Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2015 11:42:56 - P a v e l

Mír na Ukrajině II. část

pokračování .......a raději utíkají zase dál. Česká republika by se měla konečně tomuto válečnému šílenství postavit a ne ho podporovat. Pokud se postaví Česko, tak se jistě přidají i další státy. Ve skutečnosti chce válku jen USA a s celou Evropou jen manipuluje. Česká vláda má příležitost pomoci Ukrajině, včas než za několik měsíců dojde k humanitární katastrofě. Půjdeme proti proudu a pomůžeme, a nebo zůstaneme s většinou a budeme raději jen ničit?
Děkuji za odpověď. Pavel Klauser

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2015 15:39:44 - Ing. Antonín Seďa
 Kde berete informace pro svá tvrzení, že ČR podporuje válečné šílenství na Ukrajině. To je velká lež a opravdu nevím komu slouží. Opak je pravdou, protože naše vláda usiluje o mírové řešení konfliktu a je pro dodržování minských dohod. Taktéž nemám povědomost o tom, že válku chtějí Spojené státy Americké, jak tvrdíte. Již jsem psal, že Ukrajina odnesla globální přerozdělování politické a ekonomické moci a že vinou RF je v konfliktu. Prootže pokud by ruská strana nepodporovala separatisty na východní Ukrajině, tak by tam byl již mír. Souhalsím s tím, že je nutno, aby česká vláda podpořila Ukrajinu. To ostatně dělá a já budu apelovat na naši vládu, aby tuto humanitární pomoc zvýšila. Ale opravdu je problém zajištění bezpečnosti na východní Ukrajině, a to se prozatím vlivem znepřátelených stran nedaří zajistit. Závěrem se ohrazuji proti tvrzení, že ČR něco ničí. Opka je pravdou, stačí si připomenout naše výhrady vůči ekonomickým sankcím či naši podporu minským dohodám. Není to ČR, která hledá vojenské řešení či zastrašování.