Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2015 16:18:32 - lipanek11

Eu chce zde muslimy, nebot je v cele sekty ISLAMU

Dobry den,
porad slysim, ze zatim neuzavreme hranice, ze musi byt chranen lepe vnejsi hranice...Prosim VAs, i slepec vidi, ze nejsou vnejsi hranice chraneny a ani chraneny nebudou, to od REcka proste cekat nelze, svou neschopnost prokazuji roky! Eu sprominutim na vsechno se.. . Tato imigracni vlna panuje jiz nejakym rokem a neudelala nic, takze necekam, ze take neco udela !!! EU je v sekte ISLAMU, takze ta ty muslimy sem pousti...vzdyt propaguji islam, Merkelova v cele, co cekat???Kdo je slepy??? Hluchy???

Na zapade panuje teror. vsichni to vi ! Italska policie podporuje demonstranty proti imigrantum! Znasilnena Evropa? Ano, ve jmenu humanity blaznu EU !

Kdy konecne reknete EU sbohem? !

Uzavrete hranice !!! Nebo ma snad dav zurivych lidi vbehnout do poslanecke snemovny ??? Verte, ze uz mame nakroceno !

Zakladni listina prav a svobod nas k tomu vyzyva! Kdyz neni mozna demokracie a poslanci nedelaji to, co chce lid, mame vas odstranit i nedemokraticky, takze mame???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2015 18:38:44 - Ing. Antonín Seďa
 Vyhrožování vám nepomůže a takto se domokratrická politika nedělá. Předně, kdyby nebylo EU, pak problém migrace bude o to větší. Souhlasím s tím, že ochrana vnějších hranic schengenského prostoru je nedostatečná, ale proím netvrďte, že na to EU se... a nic nedělá. Opak je pravdou a je nutno si uvědomit, že migrační nebezpečí nezastaví žádný stát samostatné, ale pouze v kordinaci. Pokud chcete obehnat republiku ostnatým drátem, tak budi6, ale stejně tento globální problém nevyřešíte. Nikdo není ani slepý, ani hluchý. Ale je důležité mít rozum a fakta. Co hovoříte o znbásilněné Evropě a o EU jao sekci islámu. Tomu opravdu věříte? Opravdu si myslíte, že křesťansky založená Evropa má radost z takového přílivu uprchlíků? Vláda řeší tuto uprchlickou krizi jak nejlépe může a chystá řadu opatření, pokud by se opravdu situace stala neudržitelnou. 6ijeme v demokratickém státě a ani vláda nebude používat nedemokratických metod. Pokud vzýváte práva z Listiny základních práv a svobod, pak Vás musím ujistit, že tato práva platí obecně pro jakéhokoliv občana v naší zemi. Ať je to Čech, Moravan či Slezen či občan z EU či Ukrajinec s azylem či Afghánec či Syřan s trvalým pobytem. Chápu, že Vás to štve, ale prosím o demokratická řešení a ne o pochybné výzvy a vyhrožování. Tím opravdu ničemu a nikomu nepomůžete. Dokonce ani sám sobě.