Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2015 16:36:05 - jarmilan1

Média šíří hysterii?

To myslíte vážně? Myslíte si, že to, co media ukazují např. z našich zařízeních pro imigranty je kamufláž? Naženou tam dav hodných a přizpůsobivých Afričanů jako "roští" a vyvolávají tím xenofobní nálady? Dejte mi vědět, až si domů nastěhujete pár těchto mužů, zvláště pokud máte dceru. Žil jste vůbec někdy mezi lidmi? Nebo jen mezi akademiky? Také jsem studovaná, ale po našem přestěhování v mých 57 letech jsem byla nezaměstnaná a šla jsem do předčasného důchodu, a to po odpracovaných 40-ti letech. A co udělal stát? Důchod mi snížil o 1.500 Kč. A za to mám mít pocit, že musím ještě i z tohoto kráceného důchodu živit DALŠÍ nepřizpůsobivé? Svobodová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2015 19:04:02 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Jen podporuji objektivní vysílání, informace. Celou situaci s novodobou migrací národů nepodceňuji, ale jsem na straně objektivního posouzení zda se jedná o nepřizpůsobivé, nebezpečné lidi nebo o lidi, kteří opravdu pomoc potřebují. Já nevím jaký je poměr těchto skupin, ale nechce se mi věřit, že všichni nám přicházejí ublížit. Máme snad dostatečně schopné imigrační úřady, které dokážou takovou situaci objektivně posoudit, ale tvrdit, že všichni jsou primárně nebezpeční není možné v jakékoliv kulturní společnosti.