Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.08.2015 0:46:06 - Svozil Pavel

Objektivně vzato , dle posledních vašich vtipů ...dle vaší citace ??? (2 pokr.)

Kolem sta tisíc lidí podle něj musí žít v ubohých podmínkách na ubytovnách, stejně velká skupina obyvatel se může do této situace velmi snadno dostat. "Stačí, aby jeden člen rodiny onemocněl nebo přišel o místo...
Takže by jste měl "objektivně" pochopit proč máte koeficient objektivních pochopení vašich "vtipů o zlých komunistech a Rusech" ...jen 0.94 tj nejnižší z celé ČSSD a dokonce horší než Váš krajan Grebeníček o ostatních levicových polticích nemluvě.... stačší když si lidépoloží vedle sebe Vaše "objektivní trvzení" a stručné reálné odpovědi Grebeníčka.
Opravdu zvažte zda na Vašem "objektivním" myšlení nepodepsala Vaše Bratrská láska k USA a milenecký obdiv v NATO. Nebudete pak pravicovými frázemi frustrovat bývalé voliče ČSSD.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2015 9:47:15 - Ing. Antonín Seďa
 Pane Svozil, jsme Vás opravdu nešťastný. Za prvé, já vůbec nevtipkuji. Nejsem populista, abych bojoval o co nejvyšší hodnocení na stránkách ultra levicových a xenofóbních PL. Na druhou stranu mě prosím nesrovnávejte s panem Grebeníčkem, se kterým máme často jiný pohled na svět. Ale často se i shodneme. Je otázkou, kdo je levicový demokrat a kdo je levicový populista. Osobně nevidím rozdíly mezi mými konkrétními a objektivními odpovědmi a odpovědmi pana Grebeníčka. Pouze se lišíme v některých názorech, protože já jsem sociální demokrat a on je bytostně komunista. To opravdu maslíte vážně, abych jako sociální demokrat měl shodné názory s panem Grebeníčkem a to zejména na zahraniční politiku. Dnes média zveřejnila účet za srpen 1968, je to prosím 402 mrtvých. To není malé číslo, pokud si uvědomíme, že u nás v té době nebyl ozbrojený konflikt. Podporovat ty, kteří se stále nesmířili s demokratickým vývojem v naší zemi opravdu nebudu. Co s etýká vašeho názoru na USA či NATO, již jsem Vám několikrát vysvětlil, že ČR je členem Aliance a že je to pro zajištění bezpečnosti dobře. Tak jao je dobře, že jsme členy EU. A to říkám se vší vážností.