Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.08.2015 5:55:40 - Boží pravda

Pořád melete jako kolovrátek.

Vaše tvrzení: ´´ukrajinská vláda má právo vyslat svoji armádu, aby zajistila bezpečnost svých obyvatel v doněcké a luhanské oblasti.´´ ..... Můj dotaz: Chtějí být obyvatelé doněcké a luhanské oblasti ´´osvobozeni´´ ukrajinskou ´´armádou´´? Pravý sektor je ukrajinská armáda, nebo to jsou zločinci, které vláda neovládá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2015 9:52:48 - Ing. Antonín Seďa
 Právý sektor není ukrajinská armáda, ale to jsem počítal, že to z mé odpovědi jasně vyplývá. Já hovořím o pravdidelné ukrajinské armádě a podle mého názoru a nejen mého by měli separatisté složit zbraně a měli by dodržovat minské dohody. Včera vyzvalo NATO Rusko, aby se zapojilo do mírového politického řešení. RF nějak nereaguje, zřejmě má v plánu něco jiného. Podobné stanovisko zastává EU či RB OSN. To vám ale zřejmě nestačí. A co se týká mých názorů, ano melu je stálůe dokola, protože jsem přesvědčenem o jejich správnosti. Opírám se o životní zkušenosti, historické události i o současné znalosti. Položím Vám jednu zásadní a velmi jednoduchou otázku. Je východní Ukrajina součástí nezávislého státu Ukrajina či není? Zítra si připomeneme "osvobození" bývalého Československa spojeneckými invazními vojsky v srpnu 1968. To také schvalujete?