Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.08.2015 13:48:33 - Filip David (Praha)

Jak uchránit evropskou kulturu?

Dobrý den, má podle vás Evropa šanci si uchránit svoje hodnoty před nájezdy uprchlíků? co když se tu usídlí a úplně zničí naši kulturu? Co když se skutečně naplní vize, že za pár desítek let tu budeme v menšině?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 14:57:10 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Vážený pane Davide,

s obavami, které ve svém dotazu projevujete, se setkávám při komunikaci s našimi občany dnes a denně. Jsou přirozené, a proto pochopitelné. Otázku, kterou mi kladete, však nejsem schopna Vám zodpovědět, protože – jak určitě víte – nezávisí vůbec na jednotlivcích. Evropa se dle mého názoru může ubránit pouze v případě, že se její politici včas shodnou, přijmou rozumná a praktická rozhodnutí a dosáhnou u svých voličů – občanů EU s dohodnutým postupem společenského konsenzu. Pokud jde o mne jako poslankyni, mohu vám pouze slíbit, že vždy budu ve své politické práci hájit zásadu, že prvořadá je bezpečnost a oprávněné zájmy našich občanů na klidný život ve své vlasti.

Srdečně Vás zdraví

Jaroslava Jermanová