Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2015 16:48:57 - archandelka

Prenesena valka

Dobrý den,
Proč se v každém státě Lybie,Sýrie,Jemen,Libanonu neudělají nějaké bezpečné zóny -tábory pro uprchlíky??? I kdyby to nebyli tábory pro uprchlíky,proč jim tam nedat několik set či tisíc kontejnerů,elektriku,humanitární potřeby? To je takový problém se s tamními vládami domluvit???
Finanční i materiální pomoc by uvítali.

Mluvil konkrétně s nima někdo?Proč USA si neodveze statisice bezencu,když jim ona rozvratila země,byla všeho iniciátorem!

A že mají bezence z Mexika,my za to nemůžeme,my tam nevalcili...dochází USA peníze,že rozpoutava všude válku,aby mohla dodávat zbraně ???Když je na pokraji bankrotu ??

A víte,že si sem prenasime válku?Siiti proti Sunnitum.Takže islám je takový,že válci i mezi sebou,prostě násilná ideologie.Proč ho nezakazete,když to není náboženství??Fašismus i nacismus je trestný,proč ne islámská ideologie jako fašistická či nacistická ???Nechci ani popsat,jak islám dopadá na křesťany,katolíky či atheisty....naprosto tragicky - smrti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2015 20:10:00 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za poměrně obsáhlý dotaz.
Ano, v Libanonu i Sýrii je řada uprchlických táborů v tzv. bezpečnostních zónách. Problém je, že ale ty tábory zdaleka nestačí. A i když tam putuje obrovská část humanitární pomoci, prostě těch uprchlíků je takové množství, že jsou tábory přeplněné.
Otázka, proč USA si neberou uprchlíky, je spíše na zdejšího velvyslance. To ani hodnotit nebudu.
Jinak islám sám o sobě nikoho nenapadá. Problém je v jeho překroucení a to je jak Islámský stát, tak Al-Kaida.
S pozdravem Tomáš Zdechovský