Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.08.2015 19:55:39 - jachymovic23

Proc jsou uslimove agresivni?

Dobrý den,
problém jak říkáte není sociální vyloučení.Podívejte se do Anglie,kolik je tam národu...všichni měli stejně šance,problém je v kultuře - jejich mentalitě. Oni jinak mysli,mají jiné hodnoty,je to neslučitelná kultura. To je důvod,pak že se radikazuji,to už je vedlejší,prostě jsou nasilnicky.

Četl jste někdy něco o jejich mentalitě ? Můj bratr ano,prý mají v sobě agresivní gen,který je projevem nasilnictvi...Proto u nich nemá ani život žádný smysl,berou život převážně jako věc !
Nemají vyvinuté moc emocionální citeti,vztah k estetice....To je ten problém.

Pokládal jste si otázku,když říkáte,že bible je podobná koránu ??? Proč se žádný křesťan neradikalizoval ??? Ani v Anglii ani nikde jinde...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2015 8:28:47 - Tomáš Zdechovský
 Nepochybuji o tom, že terorismus je v dnešní době především problémem radikálního islámu. Sociálně patologické jevy se ale vyskytují mezi přistěhovalci bez rozdílu původu, tj. nejen mezi muslimy. 
Jsem opravdu dalek toho, abych tvrdil, že nějaká skupina obyvatel je kvůli své národnosti či přesvědčení přirozeně lepší či horší. Takové tvrzení je nesmyslné, nezakládá se na pravdě a v neposlední řadě také zavání rasismem. 
TZ