Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2015 9:52:58 - windy

psychotesty

Prošly ve straně psychotesty, které údajně mají postupovat lídři strany? A jak se na ně díváte? Mají podle vás pro soudržnost strany nějakou vypovídající hodnotu? Pan Faltýnek také tvrdí, že tak chce zabránit situacím, kdy politici hnutí hlasují jinak, než velí stranická disciplína. Je to ale podle vás v pořádku? Neměl by se politik řídit především svým svědomím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2015 15:16:33 - Mgr. Jana Pastuchová

Dobrý den,
s případným zavedením psychotestů já osobně problém nemám. Nevím, jestli by napomohly zrovna soudržnosti, mohly by ale pomoci oddělit ty, kteří jdou do politiky kvůli vlastním cílům, byznysu a pro peníze, od těch, kteří mají vyšší cíle a ctí program strany, za kterou byli zvoleni. Každý politik by se měl jistě řídit svým vlastním rozumem, ale opět by měl vzít v potaz program a stanovy strany, za kterou byl zvolen. To všechno si může rozmyslet před vstupem do politiky, do nějaké politické strany či hnutí.

S úctou,
JP