Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2015 9:56:02 - Venda-jogista

co říkáš na tohle ?

Kdo si myslí, že se České republiky problém uprchlíků nedotkne tolik jako jiných zemí, které jsou cílovou stanicí imigrace, se podle bývalého náčelníka Generálního štábu české armády Jiřího Šedivého plete. Je totiž přesvědčen, že Německo, kde očekávají letos osm set tisíc žadatelů o azyl, bude muset přijmout radikální opatření. „Zavřou hranice a v tom okamžiku se ta vlna migrantů zastaví v České republice,“ předpovídá generál Šedivý, v současné době pedagog na vysoké škole CEVRO Institut. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz varuje, že neřešení sílící migrace skončí válkou uvnitř Evropy. Proto protiimigrační nálady nepovažuje za projev xenofobie, ale přirozeného strachu před reálnou hrozbou.

??????

Díky za názor.
V.Žáček, KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.08.2015 19:52:48 - Tomáš Zdechovský
 Situace je vážná, o čemž asi nikdo nepochybuje. Opravdu nevím, zda by si migranti změnili svoji "vysněné destinace" jako Německo či Švédsko za Česko, případně další postkomunistické země, pokud by Německo opravdu přikročilo k tak radikálnímu opatření a zavřelo hranice.
Zatím  ale u Německa nic takového nepředpokládám, takže se zatím můžeme všichni jen dohadovat o tom, "co by kdyby."
Zdraví
Tom