Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2012 12:18:48 - MartinSch

Odpověď na dotaz MartinaSch

Poslankyně Řápková tvrdí, že ODS problémy sociálně problematických regionů řeší dlouhodobě, a proto již dříve navrhli zavedení exekucí na chronické neplatiče pokut a nájemného a zasazujeme se o zavedení sankce zákazu pobytu pro pachatele závažných přestupků. A zároveň dodívá, že je zajímavé, že tyto precizně připravené návrhy, které mohou vstoupit okamžitě v platnost, sociální demokracie bojkotuje. Je to pravda? A pokud ano, proč je blokujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2012 12:29:52 - Jana Vaňhová

Dobrý den,

tvrzení, že ODS se problémy sociálně vyloučených lokalit věnuje dlouhodobě, jsou pouhé proklamace. Protože pokud by výsledkem jejich dlouhodobé snahy měly být loňské nepokoje ze Šluknovska, tak bude lepší, když se tomu raději věnovat nebudou.

Nejsem poslankyně, proto nemohu hovořit za poslance ČSSD. Pokud však má paní poslankyně Řápková „precizně“ připravené zákony, tak se divím tomu, že je Poslanecká sněmovna již dávno neschválila, protože vládní strany mají v dolní komoře jasnou většinu a pro takové zákony vůbec nepotřebují podporu opozice. Ale ono to s tou precizností asi nebude tak horké.