Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2015 13:00:08 - venos

Komu vyhovuje imigrace?

Dobrý den, pane poslanče?
Jaký máte názor na tvrzení, že imigrace může být podprována temnými kruhy EU
http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4
Proč EU s imigrací podezřele nic nedělá a zatím vymýšlí jen kvóty,?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2015 22:21:06 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.
Nevím co jsou to temné kruhy EU, naopak tuším co je to organizovaný zločin, který nezná hranice.
Pokud myslíte temnými kruhy tento mezinárodní zločin, pak s Vámi souhlasím, nicméně jak jsem uvedl v odpovědi předchozímu tazateli, nad mezinárodním zločinem, který je pouze příživníkem a vykonovatelem části strategického plánu, jsou, dle mého názoru naboženští vůdcové a vojenští starátegové radikálního islámu, pro které představujeme nepřítele č.1.

Nemáte pravdu, EU "něco" dělá, nicméně souhlasím, že nedělá to, co by dělat mohla a měla. Chápu, že domluvit se mezi 28 státy EU na společném postupu může být problém. Chápu že oněch 28 států na tom zdaleka není obdobně - svým geografickým umístěním, bohatstvím, politickou reprezentací, kulturou atd.
Také chápu, jako poslanec parlamentu malé středoevropské země, že pokud se oněch 28 států, občané těchto států, urychleně nezamyslí nad budoucí existencí společenství, které jsme dobrovolně vytvořili, pak nás ani jednotlivě nic dobrého nečeká...a je jedno jestli to bude v řádu let či desítek let.

Kvóty jsou jakýmsi voláním těch, kteří se nyní "stébla chytají". Těch, kteří po dlouhá léta imigrační politiku využívali k zachování své ekonomické a politické moci a nyní, když se jim jejich štědrá nabídka, kterou roky programově přiživovali svým systémem sociálně nezasloužených výhod vymyká z ruky, žádají, aby náklady spojené s jejich krátkozrakým přístupem platili Ti, kteří se na tom nijak nepodíleli.....domnívám se, že kvóty rozhodně nejsou tím správným způsobem, jak řešit současnou imigrační krizi a že jako řešení nebudou akceptovány.

S pozdravem
B. Chalupa