Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2012 20:32:04 - bert železný

Odpověď na dotaz panu Železnému

Paní hejtmanko, co říkáte na kritiku paní poslankyně Řápkové, že Vaše návrhy jsou plné hrubých chyb, některé pasáže pouze kopírují a slučují již existující právní úpravu a jejich aplikace v praxi je v podstatě vyloučena? A proč byl podle Vás ústecký balíček znovu zamítnut? Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2012 12:36:29 - Jana Vaňhová

Dobrý den,

jž v září loňského roku jsme varovala a žádala, aby se Ústecký balíček nezačal politizovat. Bohužel přesně to se stalo. Zastupitelé kraje, kteří pro balíček zvedli ruku, jej následně na pokyn politického sekretariátu z Prahy začali najednou kritizovat. Otočili bez jakýchkoli důvodů o 180 stupňů.

Kritické výhrady ODS k Ústeckému balíčku jsou buď zcela nekonkrétní nebo hloupé, jako například tvrzení, že Ústecký kraj chce trestat občany za to, že třikrát vyhodí papírek na ulici. To je totální nesmysl a každý si dokáže sám odpovědět, proč tyto nesmysly ODS tvrdí. Podle mého názoru potřebuje vláda čas na to, aby okopírovala zákony, které rok a půl připravovali pro Ústecký kraj profesionální legislativci. Bohužel se tím časově posouvá řešení pro slušné občany.

Jana Vaňhová