Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2015 10:15:21 - katuše

Neologismus

Proč mají podle vás s hospodařením problémy jen Kolokánky a jiné instituce ne, jak říká ministryně? A nemá výjimečně ministryně pravdu, když tvrdí, že není možné, aby ostatní zařízení, které umí hospodařit, dopláceli na jedno zařízení, které toho není schopné?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.10.2015 10:18:06 - Ing. Radka Maxová
Dobrý den Katuše,

samozřejmě, že je v pořádku, aby všichni měli totéž, ale uvědomujete si, že paní Dr. Vodičková dostala ve finále Klokánky do stavu 150 mil. dluhů, protože neuměla hospodařit a možná ani někdy nechtěla a protože se dávali peníze tam, kam nemají a nikoliv na děti a péči a platy zaměstnancům? A že prostě vždy někoho „dostala“, aby jí ty peníze dal, zatímco ostatní museli kráčet legální cestou? Možná jí k tomu pomohla její minulost. Nejsme to my, kdo likviduje Klokánky, snažíme se je naopak zachránit, např. zbavit institucí, které stály Klokany několik desítek mil. korun ročně a nebyli vůbec k ničemu, ale protože do toho nevidíte, tak je těžké Vám to vysvětlit. Každopádně lidé pracující v jednotlivých Klokáncích jsou ti, co mají srdce a obětovali čas, soukromí i vlastní majetek, aby dětem pomohli, na rozdíl od těch, kteří se celá léta pohybovali v TV a získávali prostředky pro sebe. Tj. apeluji, nevěřte všemu co vidíte, čtete a slyšíte v médiích.

Radka Maxová