PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2015 13:05:35 - Anna123

ceskoslovenstivojaci.org

Dobrý den pane europoslanče,
sledovala jsem občas výše uvedené stránky pana Marka Obrtela. Naposled jsem zaznamenala jeho aktivitu - dopis prezidentu republiky - s nabídkou možnosti ostrahy hranic.
Nyní jsou jeho stránky již delší dobu nedostupné a od něho samého jsem již také žádnou další aktivitu nezaznamenala.
V některých prohlížečích jsou jeho minulé texty i špatně čitelné a též jeho minulé aktivity špatně dohledatelné.
Domnívala jsem se, že je to člověk, kterému leží na srdci budoucnost našeho národa a že to myslí poctivě.
Nemáte tušení, co se skrývá za jeho mlčením.
Jaký je Váš názor na jeho osobu.
S pozdravem
Anna

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.09.2015 11:15:56 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, paní Anno, MUDr. Marek Obrtel je člověk, kterého velmi uznávám a mám před ním úctu. Mohl se vyhřívat na slunci mediální pozornosti, ale vrátil vyznamenání a distancoval se od něčeho, co se příčilo jeho lékařské a lidské etice. Slyšel jsem ho mluvit na jedné demonstraci na Hradčanském náměstí a jeho projev byl výborný po obsahové, logické i rétorické stránce. Myslím, že je to důvěryhodný muž, který má politickou a občanskou budoucnost. Jeho momentální mlčení se dá vysvětlit tím, že má do médií těžký přístup, protože se vymkl takzvanému hlavnímu proudu. Na vlastní kůži jsem prožil nemilost médií a několikaleté totální mediální embargo a vím, že to nejde prorazit. Marek Obrtel upevňuje organizační strukturu své organizace a shromáždil pod její "křídla" mnoho aktivních lidí. Před časem jsem s ním mluvil a žádnou rezignaci nenaznačoval. Naopak. Pracuje ale jako lékař - záchranář, a to je časově velmi náročné povolání. Ale určitě ho brzy uvidíme v nečekaných rolích.