Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2015 14:30:08 - májka

Stydím se za přístup Česka k uprchlíkům

To, co se říká v médiích beru samozřejmě s rezervou, ale i já mám pocit, že bychom pro uprchlíky mohli udělat více a stydím se za to, jak nás vnímají nejen oni, ale i jiné státy. Mám strach, že bude hůř a co když se pak k našim emigrantům budou chovat v zahraničí stejně? Cožpak jsme zapomněli na naši minulost? Chtěla bych vědět, zda plánujete uspořádat třeba nějakou akci na podporu uprchlíků jako to dělají politici v jiných zemích? A pak by mě zajímalo, proč si myslíte, že jsme v cizině nazývání rasisty apod? Připouštíte, že je tato kritiky alespoň částečně oprávněná? PS: Omlouvám se, že vystupuji pod přezdívkou. M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2015 10:00:09 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážená paní "Májko",
již od počátku této uprchlické krize zastávám názor, že lidem, kteří opouštějí své domovy a své nejbližší, kteří se vydávají na dalekou, strastiplnou cestu s nejistým koncem, a to vše z důvodu, aby si zachránili vlastní život, je třeba pomáhat. Moje vyjádření k této situaci si můžete přečíst i na mém facebooku.http://www.facebook.com/anna.putnova?fref=ts